Voorwaarden en privacy

 

Identiteit
Stichting Superstar Theaterproducties is een non-profit stichting (producent van podiumkunst) opgericht op 23 januari 2014 en KvK geregistreerd op 28 januari 2014 onder nummer: 59833696, gevestigd op Luttik Oudorp 71, 1811 MV te Alkmaar. Met vragen over onze privacy verklaring kunt u terecht via ons contactformulier.

Gegevensverwerking en doeleinden
Gegevensverwerking via onze website heeft ten doel een goede gebruikerservaring te garanderen, e-mailberichten via contactformulieren mogelijk te maken, nieuwsbriefinschrijvingen mogelijk te kunnen maken, bezoekersgedrag te kunnen analyseren en de verkoop van plaatsbewijzen mogelijk te kunnen maken.

- Om een goede gebruikerservaring te kunnen garanderen en de verkoop van plaatsbewijzen mogelijk te maken, gebruiken wij cookies. Zo blijft bijvoorbeeld uw bestelling in uw winkelwagentje staan terwijl u verschillende pagina's doorloopt (sessie cookies). Uw persoonsgegevens worden online opgeslagen en middels de laatste technieken beschermt tegen oneigenlijke toegang of gebruik. Het niet verstrekken van uw persoonsgegevens maakt het aangaan van een verkoopovereenkomst onmogelijk. M.a.w. u kunt geen tickets via onze website bestellen zonder uw persoonsgegevens te verstrekken.
- Om een financiele transactie mogelijk te maken, maken wij gebruik van de services van Mollie B.V.. De beveiliging van deze financiele transacties en de behandeling, opslag en gebruik van uw persoonsgegevens om deze transacties mogelijk te maken, liggen in handen van uw bank en Mollie B.V.. Door gebruik te maken van deze services, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Mollie B.V..
- Om e-mailberichten via onze contactformulieren veilig mogelijk te maken, wordt de informatie tussen uw computer en onze website versleuteld (SSL encryptie). De informatie die u via onze contactformulieren verstuurt, wordt niet online opgeslagen.
- Om bezoekersgedrag te kunnen analyseren en zo onze webservices te kunnen verbeteren, gebruiken wij de services van Google Analytics. Uw gegevens worden in analytics anoniem verwerkt. Deze gegevens worden beheerd op servers van Google in de VS. Met de VS is een overeenkomst 'Privacy Shield' van kracht. Google is Privacy Shield gecertificeerd en daarmee AVG conform.
- Om nieuwsbriefinschrijvingen te verwerken en nieuwsbrieven te versturen, maken wij gebruik van de services van MailChimp. Uw gegevens worden beheerd op servers van MailChimp in de VS. Met de VS is een overeenkomst 'Privacy Shield' van kracht. MailChimp is Privacy Shield gecertificeerd en daarmee AVG conform.

Inzage en correctie
U heeft altijd het recht om uw gegevens in te zien. u kunt hierom verzoeken middels een bericht via ons contactformulier. Desgewenst worden uw gegevens gewijzigd of verwijderd uit onze systemen. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging
Wij beveiligen onze website met SSL encryptie zodat alle informatie tussen u en ons versleuteld wordt. De database wordt beschermd met meerder wachtwoordprotocols en specifieke software. Alleen de beheerder van deze systemen heeft toegang tot uw persoonsgegevens. Door Stichting Superstar Theaterproducties is bestuurslid Oscar Koch aangesteld tot beheerder.

Tot slot
Net als u stellen wij onze privacy zeer op prijs. Wij zetten ons actief in om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat er op geen enkele wijze misbruik van uw gegevens gemaakt kan worden. Wij verkopen of verstrekken nooit persoonlijke gegevens aan derden.